BETI ĐORĐEVIĆ: RADUJEM SE SVAKOM NASTUPU KAO DA JE PRVI!

Estrada Novosti Showbiz

Čuvena Beti Đorđević, pevačica vanserijskog glasa, nedavno je gostovala u radijskoj emisiji “Sve po spisku sa Škundrićem”, autora i voditelja Nenada Škundrića. 

– Uvek sam bila skromna, nisam umela da se hvalim svojim uspesima. Tako je i danas. Svesna sam svega, ali nisam osoba koja će oko toga da pravi spektakl. Nisam snimila puno pesama, ali sam ponosna na činjenicu da su to ipak pesme koje traju. Međutim, bez obzira na sve, još uvek imam želju da snimam nove pesme i radujem se svakom nastupu, kao da je prvi, izjavila je Beti. 

Beti je bila izuzetno raspoložena, pa je u jednom trenutku zapevala i deo legendarne pesme “Počnimo ljubav ispočetka”, kako je sama rekla, samo za Nenada koji joj se ljubazno zahvalio.
 Talk show emisija “SVE PO SPISKU SA ŠKUNDRIĆEM” emituje se svakog četvrtka od 19h, pa sve do ponoći, u sklopu kompanije TopMedia, na net radijskoj stanici “TOPVIBE”. Emisiju možete slušati putem linka http://gamecraft.me/test/  koji je dostupan apsolutno za celi svet ili tako što ćete posetiti njihov portal topmedia.rs i videti sve potrebne informacije. 

Ovu popularnu emisiju reemituje i radio stanica “COOL” na 107,7FM za područje Beograda i Južnog Banata.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *