Hedera Vita otvorila prodajni objekat u Beogradu! Zorana se udaje, Milica bori sa problemima samohrane majke, a Leontina otkriva da li će se vratiti pevanju! (FOTO)

Kultura Novosti Showbiz

Za kozmetičku kuću Hedera Vita slobodno se može reći da je postala brend, a ako je suditi po tome što je mnoge poznate ličnosti koriste i hvale, onda to samo opravdava ovaj zaključak.

Hedera je otvorila svoja vrata i u Beogradu, pa je ovaj brend od pre neki dan dostupan kupcima na Cvetnom trgu u Njegoševoj ulici na broju 11.
Baš u tim prostorijama smo sreli nekoloko poznatih ličnosti, od kojoh smo saznali neke zanimljive priče.

Pevačica Zorana Pavić, koja ke uspela svoju liniju da dotera tako da joj mnogi mogu pozavideti, prizbala nam je da rado koristi Hederine proizvode, aki i otkrila da se udaje.

– U četvrtak se udajem i svi ste pozvani – rekla je uvek nasmejana Zorana., međutim nije otkrila u koji tačno četvrtak.

Košarkašica Milica Dabović je pričala o ozbiljnijim temama, pa je istakla da se ne stidi što prodaje svoju garderobu putem Instagrama, jer je samohrana majka i sama brine o sinu Stefanu. Kako je zaključiča, bolje je da radi to i ničeg se ne stidi, nego da se bavi prostitucijom.

“Crno, pa se ne vidi” i “Uteha” pesme su koje su obeležile devedesete godine, a koje se i danas rado slušaju, pa smo sa Leontinom, na otvaranju Hederine radnje, pričali o muzici.

– Ne planiram da se bavim više pevanjem. To je iza mene. Ja sam i dalje u muzici, ali radim sa decom i pišem pesme za kolege, ali ne u smislu da ih štancam i da pesme dajem svima, nego samo onima koji me inspirišu i imaju kvalitet – istakla je Leontina.

Bivšoj pevačici je bilo žao što njena ćerka nije bila u Beogradu, jer izuetno voli kozmetiku, posebno ako ta kozmetika nosi “Hedera Vita” potpis. Lucija ovu kozmetiku već duže vreme koriati, a Leontina pri tom ne mora da brine, s’obzirom na to da se radi o potpuno prirodnim proizvodima.

Ako je suditi po otvaranju Hederine radnje u Beogradu, sa ovim brendom ćemo se još dugo družiti, a kako smo saznali, uskoro na još lokacija u glavnom gradu.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *