MOJA ŠANSA, KONKURS ZOKIJA ŠUMADINCA ZA SVE MLADE TALENTE

Novosti

U ovakom teškom vremenu lepo je čuti a i videti da ima neko ko misli na mlade talente i kao redacija – medijska kuća nemožemo a da nedamo doprinos ovom neverovatnom poduhvatu.

Kada je u pitanju velika Zvezda na našim prostorima Zoki Šumadinac on kao da svakoga dana vadi zeca iz rukava. Iznenađuje svoje fanove više nego svi ostali. Tek što je lansirao nov hit Mon cheri Zoki ovoga puta zajedno sa svojim saradnicima – Produkcija Universal i producentom Bobom pokrenuo je akciju Moja šansa. Ovaj konkurs je već otvoren za sve mlade talentovane pevače koji bi da se bave profesionalno muzikom.

Na konkurs mogu učestvovati sve punoletne osobe. Ovo je da napomenemo prvi i jedini konkurs ove vrste gde iz svoje fotelje snimite kratak klip pošaljete na stranicu @mojasansa i očekujete odgovor. Pobednik dobija hit pesmu u studiju u kojem snimaju mnoge zvezde ali i video produkcija koja je mnogim zvezdama snimila spotove.

Potrebno je da pošaljete video sa izvedbom pesme po želji kao i Vaše podatke u DM našeg instagram profila , zapratite stranicu “moja sansa” i dobićete mini upitnik koji treba da popunite. Možda bas Vi budete izabrani da zakoračite na velika vrata estradne scene.

Pobednik osvaja komplet pesmu i spot kao i marketinsku podršku našeg stručnog tima. Jednog pobednika bira narod drugog tim stručnjaka sa kojina ćete posle sarađivati u daljoj realizaciji projekta. Svaki video sadržaj poslat će biti objavljen na jutjub i glasanje počinje. Datum i vise informacija bice objavljeni tokom ove nedelje.

Želimo Vam puno sreće, Vaša šansa vas čeka…

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *