Milan Vasić je obradio staru pesmu “Ja sam momče sa Kosova”, pa izazvao lavinu komentara! (VIDEO)

Muzika Novosti Showbiz

Glumac Milan Vasić i trubač Dejan Petrović udružili su se i snimili novu verziju stare pesme “Ja sam momče sa Kosova”. Spot je premijerno predstavljen na youtube kanalu PGP RTS, a umetnici ne sakrivaju zadovoljstvo ostvarenom saradnjom.

Vasić je rekao da je do ideje došlo slučajno, nakon što je tu pesmu otpevao u kvizu “Ja volim Srbiju”.

“Okačio sam to na Instagram i video je imao oko 300.000 pregleda, uz mnoštvo komentara gde su me ubeđivali da numeru snimim. Želeli smo da napravimo bajku o Kosovu i Metohije bez ideje da bilo koga pozivamo u rat. Sa Dejanom sam se i ranije šalio oko zajedničke saradnje. Pitao sam ga da li želi da ovo zajedno uradimo i on mi je kazao da tu pesmu ima već na repertoaru svog benda. Brzo je pao dogovor” – rekao je Milan.

Kako kaže najzaslužniji za fantastičan izgled spota su “braća iz Makedonije”.

“Reditelj spota je Ognjen Šapkovski i njegova “Melem produkcija”. Snimali su najskupljim dronom, koji je korišćen u nastajanju “Igre prestola”, kaže Milan i dodaje da je lokacije sam izabrao, zahvaljujući Kancelariji za Kosovo i Metohiju koja je stala iza projekta.”

Numera se našla na samom vrhu trending liste, a komentari su više nego odlični. Poslušajte kako zvuči nova verzija i pišite nam koja je bolja!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *