Milica Todorović OTKRILA KOGA ĆE POLJUBITI U PONOĆ: “Priželjkujem da postanem MAMA”

Muzika Novosti

Milica Todorović, od samog pojavljivanja na javnoj sceni, još kao tinejdžerka plenila je šarmom i lepotom, a za razliku od mnogih njenih koleginica koje su estetskim korekcijama izmenile lični opis, ona je ostala dosledna svojoj prirodnoj lepoti.

Osim fizičke lepote, pevačica je poznata i kao veliki šaljivdžija, uvek spremna da dobro nasmeje sve oko sebe, što možemo videti i na njenom Instagram profilu, međutim nedavno je jednom objavom zapanjila sve.

Naime, zgodna plavuša postavila je provokativnu fotografiju što je na njenom profilu prava retkost.

 – Imam samo onu jednu od letos, to je jedna u sto godina. To nije ništa u poređenju sa mojim koleginicama i ovim vlogerima. Ta fotografija je bila eksperiment, lepo sam se uslikala i samu sebe iznenadila. Kad može Bekam, mogu i ja (smeh). Naravno to ima sada skoro 90 hiljada lajkova, vole ljudi da gledaju to. Meni te fotografije i sve to nije potrebno, jer mi ti lajkovi neće doći na koncert. Mislim da to lajkuju klinci koji se nešto ‘prže i lože’– ispričala je Milica na otvaranju ski sezone na Jahorini.

edna od najvećih želja za sledeću godinu jeste da se ostvari u ulozi majke, ali da bi se to ostvarilo mora da nađe „pravog muškarca“.

– Za doček Nove godine pevam u Šapcu, tako da ću najverovatnije prvo poljubiti klavijaturistu ili bubnjara, menadžera. Sledeće godine priželjkujem da postanem mama, taj majčinski instikt se javio kod mene odavno, ali prosto mora neki prirodni tok da se desi, da se dogodi neki gospodin koji će me zaista oduševiti, koji će mi se jako dopasti– otkriva pevačica i dodaje da je nova ljubav dobrodošla i da je sve u rukama sudbine.

izvor Grand/S. Čumić

Foto : Z. K. Munja

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *