Sun. Jul 21st, 2024

Jedan od najmoćnijih Italijana objavio fotku Maje Berović, večeras se u Napulju dešava velika stvar za nju

0 0
Read Time:1 Minute, 3 Second

Muzička zvezda Maja Berović uveliko je započela letnju turneju, a zbog jednog važnog ostvarenja, njena slika završila je na profilu moćnog italijanskog producenta, Paskala Vićesominija.

Naime, svetska premijera igranog filma “Megdan: Između vode i vatre”, Alekse Balaševića održaće se večeras, 7. jula na Iskija global festu u Napulju.

U Balaševićevom prvom ostvarenju, kao deo glumačke ekipe našla se i muzička zvezda Maja Berović, koja je iz opravdanih razloga večeras izostala.

No, ono što je privuklo mnogo pažnje, pre večerašnje premijere, jeste i post jednog od najuticajnijih ljudi iz itslijanskog, ali i svetskog šoubiznisa, producenta Paskala Vićedominija, u kojem se našla Maja.

Paskal je najavio premijeru Balaševićevog ostvarenja i to kadrom iz filma od “milion dolara”.

U njegovoj obajvi vide se kadar u kojem je pevačica, a uz to pohvalio je Balaševića i glumačku ekipu.

Inače, koliko je Paskal uticajan dovoljno govori njegova biografija i pomen da je radio sa najuspešnijim ljudima u italijanskom, ali i svetskom šoubiznisu, od Bočelija do Roda Stjuarta i Majkla Džeksona.

Igrani film “Megdan” selektovan je da kao debitantski film otvori festival. Od naše ekipe svetskoj premijeri će prisustvovati bugarski reditelj Todor Čapkanov, glumci Viktor Savić, Aleksandar Radojičić i Aleksandar Gavranić, kao i producent i scenarista Aleksa Balašević uz ostatak produkcije i filmske ekipe.

Foto: Aleksandar Batajić

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

By admin

Related Post

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *